Marieke

Zara en ik woonden bij jou in de buurt. Tijdens het uitlaten van de hond, had je iets verteld over huilbaby’s. Dat je een natuurgeneeskundig behandelaar was, wist ik niet, wel dat je fysiotherapeut was. Toen Zara zo huilde, moest ik aan jou denken. De behandeling heb ik als een opluchting ervaren. Dat Zara niet meer zoveel zou huilen. Bij de eerste behandeling heeft Zara heel hard gehuild. Maar toen we weer in de auto zaten, keek ze…

heel helder (anders) uit haar ogen. De tweede keer huilde ze niet, de derde keer weer wel, maar lang niet zo erg als de eerste keer.

Wat mij opviel is dat ze na de behandeling (de volgende dag) 3x heeft gepoept, terwijl er bij haar zes tot elf dagen tussen kon zitten (ze krijgt borstvoeding). Nu is het veel regelmatiger dat ze poept, zo om de dag.

Zara heeft nu drie behandelingen gehad in bijna drie weken. Ze is nu al erg veranderd. Zo nu en dan heeft ze een dag waarop het lijkt dat ze niet goed in haar vel zit en veel huilt en veel bij haar moeder wil zijn.

Het positieve van deze behandeling vond ik dat ik gelijk kon komen. En een erg nuttige tip vond ik het inbakeren. Daar werd Zara erg rustig van!